.
Marijn Devalck, Belle Perez, Udo, Tine Embrechts
maandag 2 augustus 2021

Marijn Devalck, Tine Embrechts, Udo en Belle Perez vieren kerst met Scaletta

Kerstmis komt eraan!

In december vorig jaar brachten de Scaletta-kids, samen met Gene Thomas, Free Souffriau, Udo en Dana Winner, een tv-kerstspecial voor Eén en alle regionale tv-zenders. Het was een warm initiatief om muziek en kerstsfeer in de huiskamer te brengen, in tijden waar corona-gewijs fysieke optredens uit den boze waren.

Meer dan twee miljoen kijkers genoten nationaal en regionaal van de tv-uitzending. Na het succes van vorig jaar, herneemt Scaletta zijn plannen om rond kerst samen te werken met enkele Vlaamse topartiesten. Deze keer komen ze naar Vlaanderen toe want het perspectief naar een tournee in theaterzalen heeft zich geopend! ‘De Kerstshow’ trekt vanaf 10 december 2021 door Vlaanderen : van Aarschot en Antwerpen over Genk en Deinze tot Oostende en Roeselaere.

Vandaag, maandag 2 augustus 2021, openen we met heel veel enthousiasme de ticketverkoop voor een reeks van unieke theatershows in een magische kerstsfeer vol humor, zang en dans. Een family-show voor jong én oud, voor kerst-lovers maar ook voor zij die het minder begrepen hebben op kerstballen en -slingers. Feel good voor kids, ouders én grootouders…

Scaletta-bezieler en -dirigent Stijn Kolacny koos dit jaar voor een verrassende mix : “Belle Perez en Udo eens samenbrengen was voor mij een evidente keuze. Deze vocale toppers in combinatie met de Scaletta-kids? Dat betekent voor mij een waaier van mogelijkheden om op muzikaal vlak mee aan de slag te gaan. We zochten ook comic relief en ook daar ben ik zo ongelooflijk trots om te kunnen aankondigen dat we daarvoor op de samenwerking kunnen rekenen op niemand minder dan Marijn Devalck en Tine Embrechts. En het strafste van al is dat deze twee bovendien ook nog over bakken muzikale ervaring en talent beschikken. Dat zorgt voor vuurwerk, magie… we hebben er allemaal enorm veel zin in.”

We kunnen al verklappen dat acteurs Marijn Devalck en Tine Embrechts op zoek gaan naar de ware betekenis van Kerstmis én ze zorgen voor bijzonder verrassende muzikale acts waarin comedy nooit ver te zoeken is.

Belle Perez en Udo zingen samen met hen de sterren van de hemel. Voor het eerst in hun carrière wagen Belle en Udo zich ook aan een duet samen, maar er zijn nog andere duetten die voor een primeur gaan zorgen. Alle bekende kerstsongs komen aan bod, in een verfrissend nieuw jasje én misschien wel met een kwinkslag… De kids van Scaletta Choir, het kinderkoor van Scala, laten je met hun engelenstemmen helemaal wegdromen naar Winter Wonderland.

Scaletta is het kinderkoor van Scala en meteen ook de kweekvijver van het wereldberoemde koor van de broers Kolacny. De enthousiaste groep jonge zangers levert, net zoals bij een voetbalploeg, reeds 25 jaar lang ‘jeugdspelers’ aan Scala.
Scaletta is niet alleen een muzikale ‘U12’, maar tegelijkertijd ook een soort ‘family business’. Stijn Kolacny en partner Lokke Dieltiens leiden samen met zus Krista Kolacny vanuit hun thuisbasis Aarschot alles in goede banen. De regie en de productie zijn, net zoals de tv-special van vorig jaar, in handen van Dirk Vandecatsyne.

De shows:
- vrijdag 10 dec: show Aarschot stadsfeestzaal 20u30
- zaterdag 11 dec: show Antwerpen Singel Blauwe zaal 20u00
- zondag 12 dec: show Genk Limburghal 19u00
- vrijdag 17 dec: show Deinze Brielpoort 20u30
- zaterdag 18 dec: show Oostende Kursaal 20u00
- zondag 19 dec: show Roeselare Fabriekspand 19u00

Tickets via www.dekerstshow.be .

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Belle Perez, Udo, Marijn Devalck en Tine Embrechts