.
News Image

Marieke Vervoort: Ik voel me net een beest

Willemie alweer in het ziekenhuis.


Het is weer van dat: Marieke Vervoort ligt opnieuw in het ziekenhuis. Deze keer werd Marieke naar het AZ van Diest overgebracht, de stad waar Marieke al vele jaren woont. Maar Marieke is oorspronkelijk niet tevreden over de manier waarop men haar daar behandelt. Ik voel me net een beest dat behandeld wordt!, laat Marieke donderdag weten. Wat is er aan de hand? De verpleging is ok maar bij de behandelende arts is dat duidelijk anders! Ik krijg enkel paracetamol wetende dat ik normaal om de de 4u valium en morfine mag toegediend mag krijgen! Hoe kan iemand die arts is in hemelsnaam zo wreed zijn. Sommige artsen van het Diestse ziekenhuis zijn wreed en wrang.



​En dat zijn toch wel harde woorden die Willemie op Facebook schrijft, woorden die Marieke ondertussen nuanceert. Maar wat doet Marieke in het ziekenhuis van Diest als ze weet dat ze er niet de correcte verzorging krijgt? Dat is nu net het het probleem. Als je een ambulance opbelt, brengen ze je automatisch naar het dichtst bijzijnde ziekenhuis en daar werkt maar 1 neuroloog, gaat Marieke verder.



Ondertussen liet Marieke weten dat ze die nacht ongelooflijk veel pijn heeft gehad. Ik heb bovendien in coma gelegen en mijn behandelende arts wilde absoluut vermijden dat ik terug in coma zou geraken. Daarom nam hij de beslisisng dat mijn normale pijnmedicatie voorlopig niet mocht toegediend worden. Ik voelde me zo machteloos en zo boos, ik verging van de pijn waardoor ik uit frustratie het meldde op FB.