.
News Image

Marieke Vervoort: 'ik kan dit niet meer volhouden'

Marieke Vervoort kan niet meer van de pijn.


Marieke Vervoort is weer thuis na een verblijf in het ziekenhuis. Eerder was gezegd dat de rolstoelsportster voor lange tijd in het ziekenhuis zou moeten blijven maar ondertussen is zij weer thuis. Tot daar het goede nieuws want het gaat absoluut niet goed met Marieke Vervoort. Zondag zette Marieke een aangrijpend filmpje van twee dagen geleden online en dat filmpje toont aan hoe erg Marieke er aan toe is.



“Het is ondertussen tien voor drie en ik heb nog geen oog dicht gedaan”, zegt Marieke met bibberende stem. Het huilen staat haar nabij. “Het is verschrikkelijk, ik kan niet van de pijn, ik kan dit niet meer volhouden. Dus bij deze weten jullie dat ik terug thuis ben en met een bijna onmenselijke pijn leef. Ik weet niet hoelang ik het volhou, bye bye.”



Het gaat al lange tijd slecht met Marieke Vervoort, zij ging al naar de pijnkliniek maar daar kunnen ze niet veel meer doen voor Marieke. De euthanasiedocumenten liggen al een ganse tijd klaar. Heel wat van haar vrienden hebben het moeilijk om Marieke nu zo te zien lijden en vinden amper woorden om Marieke moed in te spreken. De boodschap van Marieke gaat dan ook door merg en been.