.
Marie Verhulst, Ellen, Gert Verhulst, Viktor Verhulst, De Verhulstjes
vrijdag 27 mei 2022

Marie Verhulst: “Samson is mijn kindje”

"Ik vind het belangrijk dat iedereen altijd professioneel en goed voorbereid is"

Er rust sinds april dit jaar een grote verantwoordelijkheid op de schouders van actrice en zangeres Marie Verhulst. Ze gaat sinds de laatste afscheidsshow van 'Samson & Gert' door het leven als het enige echte baasje van de bekende viervoeter. Daar komt best veel bij kijken, vertelt ze aan Story.

“Wanneer het laatste nummer ingezet werd en ik ons vader aan het einde van de show in die sterren zag verdwijnen, dan was ik een wrak”, zegt ze over dat iconische moment.

Haar tranen waren er zowel van verdriet, als van vreugde. “Papa kon eindelijk stoppen, hij was er volledig klaar voor, en ik kon echt beginnen”, laat ze zich daarover ontvallen.

Na dertig jaar dezelfde formule te hebben aangehouden, was het tijd voor wat verandering. Samson en zijn nieuwe baasje Marie betrekken niet langer de woning met het legendarische huisnummer 101, maar rijden doorheen het land in hun eigen Samson-busje.

“Welke veranderingen er ook nog zouden plaatsvinden, ik vind het belangrijk dat iedereen altijd professioneel en goed voorbereid is. Samson is mijn kindje, ik wil dat iedereen dat heel serieus neemt”, geeft Marie aan.

Download onze app voor Android of iOS