.
Gert Verhulst en Marie Verhulst
zaterdag 21 mei 2022

Marie Verhulst: “Ik kijk zelden tot nooit naar iets waarin ik te zien ben”

"Ik was er zelf bij, dus ik weet wat er te zien zal zijn"

Het beloven drukke jaren te worden voor Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst. Zij nam in april tijdens de laatste afscheidsshow van 'Samson & Gert' de fakkel over van haar vader als baasje van Samson. Daarrond werd een special opgenomen, maar in Story biecht ze op dat ze daar wellicht zelf niet naar zal kijken.

Wat aanvankelijk al twee jaar terug had moeten gebeuren, is pas in april van dit jaar beklonken. Marie Verhulst werd het nieuwe baasje van Samson.

Omdat ze momenteel geen opnames hadden voor de reeks 'De Verhulstjes', besloten ze om van dat plechtige moment een aflevering te maken in de vorm van een afscheidsspecial.

“Omdat het definitief gedaan is voor mijn vader en het zo'n belangrijk moment is in onze carrières, vonden we het belangrijk om dat op beeld te hebben”, zegt Marie.

Op de vraag of ze zelf gaat kijken naar de afscheidsspecial, antwoordt ze eerlijk: “Nee, ik kijk zelden tot nooit naar iets waarin ik te zien ben. Ik was er zelf bij, dus ik weet wat er te zien zal zijn. Misschien herbekijk ik het over vijf of tien jaar eens, want het was wel een bijzondere dag”, geeft ze mee.

Download onze app voor Android of iOS