.
Marie Verhulst, Gert Verhulst
zondag 5 september 2021

Marie Verhulst: “Ik ben gewoon niet rebels”

Marie was een engeltje...

Marie Verhulst en haar broer Viktor Verhulst waren heel erg brave kinderen. Ze brachten hun jeugd door in Plopsaland en aan zee in Nieuwpoort, waar hun vader Gert Verhulst een appartement had. De kinderen van Gert waren braaf en waren blij met hoe ze hun jeugdvakanties konden doorbrengen. En hun puberteit? Die hebben de jonge Verhulstjes overgeslaan.

Sigaretten uitdoven op de billen van een Plop-standbeeld, dat zat er niet in voor de twee. “Viktor en ik waren echt heel braaf en beleefd? Gerookt heb ik nooit. Ook in mijn vriendenkeuze was ik zeer selectief. Ik ben gewoon niet rebels. Nooit geweest en het gaat ook niet meer komen. Wij hebben onze puberjaren gewoon geskipt”, vertelt Marie in Het Laatste Nieuws.

Marie en Viktor werden thuis heel erg vrij gelaten, en dat vertrouwen wilden ze dan ook niet beschamen. “Onze ouders verboden ons nooit iets. Wij mochten gaan feesten als we wilden, omdat ze wisten dat wij niks raars zouden doen en we op een deftig uur thuis zouden komen”, aldus Marie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Marie Verhulst en Viktor Verhulst