.
Marco Borsato
zaterdag 20 augustus 2022

Marco Borsato duikt weer op: “Hij wordt nog scheef bekeken”

Hij krabbelt overreind

Hoe zou het nog zijn met Marco Borsato? De zanger beleefde de voorbije maanden niet meteen de mooiste maanden van zijn leven en heel even leek het alsof hij zich voor de buitenwereld wou verstoppen.

Maar dat is niet langer het geval. Marco komt terug buiten en probeert weer wat van het leven te genieten. Zo verscheen hij onlangs op een terrasje in Nederland en leek hij zich maar weinig aan te trekken van de status die hij nu in Nederland heeft.

De Nederlandse juice-koningin Yvonne Coldeweijer kon het niet laten om er commentaar op te geven, schrijft Tv Familie. “Moedige zet van Stalko”, schreef ze op haar kanaal. Stalko is meteen ook de bijnaam die Yvonne aan Marco heeft toegekend.

En ondanks dat Marco het recht heeft om gewoon buiten te komen, lijken toch heet wat Nederlanders verbaasd. Terwijl anderen dan weer vinden dat hij groot gelijk heeft. “Marco lijkt steeds meer klaar om iedereen recht in de ogen te kijken. Maar doet hij daar goed aan?”

“Heel veel Nederlanders bekijken hem nog scheef. Tja, de beschuldigingen zijn dan ook ernstig. Marco moet zijn onschuld nog bewijzen, hé. De verontwaardiging zal voorlopig niet verdwijnen.”

Download onze app voor Android of iOS