.
Marcel uit Hotel Romantiek
donderdag 15 december 2022

Marcel uit Hotel Romantiek plots overleden

Dit is schrikken.

Eén laat via Instagram weten dat Marcel, één van de deelnemers aan het meest recente seizoen van Hotel Romantiek, overleden is. "We vernemen zonet het overlijden van Marcel, één van de geliefde deelnemers van Hotel Romantiek. We wensen zijn familie en vrienden veel warmte toe", lezen we op de Instagrampagina van Eén.

Marcel was een gescheiden man, had vijf kinderen en vier kleinkinderen. Hij was camionchauffeur voor het leger en was lid van de oud-paracommandoclub. Door het leger had hij heel wat van de wereld gezien. Marcel was nog heel actief: hij zat in een wielerclub, ging elke week zwemmen en wandelde dagelijks vijf kilometer om zijn krant te halen.

Zijn dood komt totaal onverwacht. "Vorige woensdag waren we nog samen met de groep. We zullen hem missen! Rust zacht lieve Marcel", reageert Brigitte aangeslagen.

Ook Roosje is niet goed van het nieuws. "We gaan je missen. Sorry dat ik te hard aan je snor getrokken heb... We hadden een goeie band nadien, en hebben nog samen veel gebabbeld en genoten van het zonnetje, dat zonnetje dat jij ook was, daar in Cappadocie. ❤️❤️❤️", schrijft zij op Instagram.

Rust zacht, Marcel.