.
News Image

Marc Dex wordt vandaag 75

Een nieuw album komt eraan.


Op 3 maart 1943 werd in Retie een zekere Marcel Deckx geboren. Die naam zegt dan ook niet veel mensen iets, maar Marc Dex is wél een begrip in Vlaanderen. Muziek zit in de familie, want ook zijn broer Jules werd bekend als Juul Kabas. Zijn dochter, Barbara Dex maakt ook al vele jaren het mooie weer in de muziekbusiness. Zij toert nu trouwens met een ode aan haar vader, die ze ook bezingt op haar nieuwe cd.



Marc Dex staat ruim 50 jaar op de planken en binnen een kleine twee weken verschijnt er van de sympathieke Kempenaar een nieuw album. Hij wil daarop dan ook iedereen bedanken. Dank voor al die jaren is de titel van het album en dat is dan ook de eerste track van deze cd. Dat nummer werd onlangs zelfs uitgebracht als nieuwe single. Dit album bevat zowel nieuwe als oudere nummers. Het bevat zelfs een nieuwe versie van Marc's grote hit Oh, Clown.



Namens het hele team van deze site wensen we Marc Dex een gelukkige 75ste verjaardag toe! Het album Dank voor al die jaren kunt u nu reeds hier reserveren.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Marc Dex

Meer Over:

Marc Dex

Bio van Juul Kabas en Barbara Dex

Meer Over:

Juul Kabas Barbara Dex