.
Jacotte Brokken en Manu Van Acker
vrijdag 31 mei 2024

Manu Van Acker: “Ik heb dat een plek kunnen geven”

Hij is blij met wie hij is

Manu Van Acker heeft niet de ideale maten. Hij voldoet ook niet aan het ‘perfecte plaatje’ dat we allemaal op sociale media zien voorbij passeren. Maar dat strooit gelukkig geen roet in het eten voor zijn carrière.

“Vroeger heb ik wel geworsteld met mijn gewicht, maar ik heb dat een plek kunnen geven, anders word je heel ongelukkig. Ik ben nu blij met wie ik ben. Het spijtige is wel dat mensen denken dat ik een hele dag in de zetel zit te vreten. Nee, ik eet gezond en sport wekelijks. Ook heb ik verschillende diëten geprobeerd, maar zonder succes. Puur tijdverlies”, zegt Manu in Story.

Behalve presenteren, houdt Manu ook erg van acteren. Zo is hij momenteel te zien in het 2de seizoen van ‘Nonkels’. De roots van Manu liggen ook in West-Vlaanderen, waar de reeks zich afspeelt.

“Ik ben opgegroeid in Oostende, maar na mijn studies blijven hangen in Brussel. Nu is dat gewoon veel makkelijker met de VRT. Bovendien hou ik ook niet altijd van die West-Vlaamse mentaliteit, West-Vlamingen kunnen nogal bekrompen zijn. Je moet door een muurtje vooraleer je hartelijk ontvangen wordt.”

Bio van Manu Van Acker

Meer Over:

Manu Van Acker