.
Olga Leyers, Jan Leyers
maandag 12 juni 2023

Man van Olga Leyers: “Niet vanzelfsprekend voor een knappe jonge griet”

Ze is nu ook plusmama

In april trouwde Olga Leyers met haar grote liefde Giancarlo. Het huwelijksaanzoek kwam heel onverwachts, maar Olga heeft geen minuut getwijfeld. Ze zei volmondig ja en gaat nu als getrouwde vrouw door het leven.

Giancarlo voelde in tegenstelling tot bij zijn ex-partners nu wel de drang om te trouwen. Hij was er nooit vaak mee bezig, maar nu wilde hij het heel graag. En daar heeft Olga een goeie, astrologische verklaring voor.

“Een relatie en een huwelijk zijn andere huizen in de astrologie en in dit geval hunkerde hij ernaar om te verhuizen naar het vakje ‘huwelijk’. De familie van mijn mama is erg into astrologie. Mijn opa was een incarnatie van Merlijn de tovenaar”, lacht Olga in Humo.

Voor Giancarlo was trouwen een soort van zekerheid dat het met zich mee bracht. Hij heeft al twee kinderen en zo krijgt Olga er natuurlijk ook in één klap twee pluskinderen bij.

“Ik besefte dat het niet vanzelfsprekend is voor een jonge, knappe griet die op dat moment zelfs nog studeerde, om er plots twee kleine kinderen bij te krijgen.”

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers