.
Martine Jonckheere in Familie
vrijdag 17 maart 2023

Man Martine Jonckheere stelt haar voor de keuze

“Je bent een vrij mens, je bent mijn bezit niet”

Martine en haar man Filip bleven kinderloos en zagen elkaar vaak wekenlang niet door hun drukke jobs. “In ons leven zat ik voor mijn werk vaak wekenlang op hotel, of was Filip lang op tour. Als we elkaar terugzagen, was dat altijd met verse kriebels in onze buik”, vertelt Martine aan Het Laatste Nieuws.

Volgens haar wordt de liefde met de jaren anders. “Het is niet meer zoals vroeger, hè. Als je zo lang gehuwd bent, kan het gras al eens groener lijken, maar is het daarom beter?”, vraagt Martine zich af.

Zij was altijd de losbandige en haar man Filip is de weegschaal die wikt en weegt. “Vroeger had ik weleens kusscènes met acteurs die mogelijk gevoelens opwekten, maar dan zei Filip rustig: ‘Als je je kan verbeteren, hou ik jou niet tegen. Je bent een vrij mens, je bent mijn bezit niet’”, onthult Martine aan Het Laatste Nieuws.

Maar sinds ze kanker had, beseft ze meer dan ooit dat ze elkaar nooit echt willen verliezen. Ondertussen zijn ze 42 jaar samen.

Ze kozen bewust voor een kinderloos leven gezien ze allebei een drukke job hebben, wat vaak niet samengaat met het opvoeden van kinderen.

Bio van Martine Jonckheere