.
News Image

Mama Lissa Lewis heeft het moeilijk met vertrek van dochter

Lissa Lewis woont al een tijdje samen met haar vriend. 


Chris, de moeder van Lissa Lewis, had het een tijdje geleden moeilijk. De oorzaak was de verhuis van haar dochter Lissa. Die ging namelijk samenwonen met haar vriend.



Lissa Lewis: 'Mama stond soms te huilen in de keuken' Een uitzonderlijk mooi, warm en openhartig, stukje interview, zondag in MENT OP ZONDAG.

Lissa Lewis en haar mama samen in de studio. Lissa ging onlangs samen wonen met haar vriend. Chris zegt openhartig in de MENT-studio: 'Toen Lissa zo alles aan het inpakken was had ik het zo moeilijk. Wat me wat troost bood was de gedachte dat ik een enorm lieve schoonzoon heb. Ik weet dat ze in goeie handen is. Maar toch, het viel echt niet mee. Frank, mijn man, zag mijn pijn wel. Ik denk dat ik het moeilijker had dan hij. Als je kind zo het huis uit trekt is het precies alsof je puzzel, je gezin, niet meer klopt. Als ik het liedje 'Mijn eigen gang gaan' voor de eerste keer hoorde kreeg ik de krop in de keel'.

Lissa: 'Pa deed de verbouwingen bij mij en kon zich daardoor beter voorbereiden. Mama stond soms te huilen in de keuken'. Eén week voor moederdag een pakkend mama-verhaal, zondag MENT OP ZONDAG, vanaf 10 uur.

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis