.
Maartje Van Neygen
zondag 6 november 2022

Maartje Van Neygen: “Die ambitie is wat bekoeld”

Maar ze wil wel nog zingen

Dat Maartje Van Neygen het talent van haar ouders heeft geërfd, daar bestaat geen twijfel over. Maar toch is het al een tijdje stil rond de zangeres en haar carrière.

“Ik wil nog zingen, maar een grote zangcarrière die ambitie is een beetje bekoeld. Papa probeert ze wel weer wat aan te wakkeren”, zegt ze in Dag Allemaal.

En om die carrière aan te wakkeren, daar heeft papa Erik een erg goede reden voor. Hij ziet dat zijn dochter straalt als ze op het podium staat.

“Vroeger droomde ik ervan om zoals Taylor Swift op de grote podia te staan, maar die droom is weggeëbd. Ik volg met veel plezier van Camille, maar zonder afgunst. Wat zijn u meemaakt, is zo heftig. Dat zou ik niet willen.”

In het najaar gaan Erik en Maartje samen op tournee, dit keer zonder Sanne. En wie weet met binnenkort een duet tussen vader en dochter? “We hebben geen concrete plannen om een single samen op te nemen. Een duet van papa en Artie, mijn zoontje, dat zie ik wil nog zitten in de toekomst, als die kleine zo graag blijft zingen.”

Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen