.
News Image

Maak Me Gek is de nieuwe single van Michael Lanzo

Wat een bom van een nummer.


De nieuwe single van Michael Lanzo heeft een tijdje op zich laten wachten maar Michael en z'n team hebben al die tijd niet stilgezeten. Sinds eind vorig jaar werd er al geschreven, gewikt en gewogen door songschrijver John Terra en tekstschrijver Geert Vanloffelt (De Geest) en toen het nummer dan helemaal op punt stond werd het toevertrouwd aan de deskundige zorgen van Patrick Renier die er samen met John Terra in de studio een pareltje van maakte.



Maak Me Gek, Michael's nieuwste single is dan ook de perfecte opvolger van z'n vorige succes Hoop In Mijn Hart geworden, het nummer waarmee Michael een volledig nieuwe richting insloeg! De tekst van het nummer werd Michael trouwens op het lijf geschreven, hij stapte onlangs inmmers met z'n partner John in het 'samenlevings'bootje, nota bene op de dag dat z'n nieuwe zaak 'Het Muziekcafé - Den Toerist' in Meulebeke de deuren opende.



Ik ben supergelukkig met mijn nieuwe single, aldus een enthousiaste Michael. Ik ben zo in de wolken dat ik mezelf opnieuw mocht omringen met uiterst professionele mensen die opnieuw het beste uit mij hebben naar boven gehaald. Ik kan mijn platenlabel Vlaamse Sterren, mijn manager Chris en vakmensen als John Terra, Geert Vanloffelt en Patrick Renier dan ook niet genoeg bedanken voor wat ze opnieuw voor mij hebben helpen verwezenlijken.



Maak Me Gek verschijnt op maandag 1 mei.