.
Lynn Wesenbeek
maandag 1 mei 2023

Lynn Wesenbeek: “Er is geen tijd te verliezen” 

Ze wil nog geen oma worden 

Lynn Wesenbeek en Geert Versnick hebben samen twee dochters: Morgane Versnick en actrice en model Lauren Versnick. Het koppel ging in 2001 uit elkaar en Lynn moet toegeven dat dat toch zijn sporen naliet op het gezin.

“Een scheiding is nooit ideaal, maar ondanks de breuk bleef er wel vastheid en stabiliteit binnen ons gezin. Er waren geen gevechten of scheldpartijen. En de kinderen werden niet voor een keuze gesteld. Daardoor was de impact van de scheiding minder groot, hoop ik.”

Nu haar dochters eind de twintig zijn, groeit de kans dat Lynn ook een keertje oma wordt. Al is zij daar nog niet mee bezig.

“Ik ben heel recent 60 geworden en wil nog zoveel doen. Voorlopig zitten er bij mijn dochters ook nog geen plannen voor opvolging in de pijplijn. Gelukkig, maar er is dus geen tijd te verliezen”, lacht Lynn in Primo.

Zelf is Lynn nog altijd single en is er geen vaste partner in haar leven. “Ik ga daar ook niet actief naar op zoek, zet er geen stappen in. Ik hou van zeilen en avontuurlijk rondtrekken en zou het plezant vinden om een compagnon de route te hebben. Maar ook zonder is het best fijn.”

Bio van Lynn Wesenbeek en Lauren Versnick