.
Lynn Van den Broeck in Thuis
vrijdag 21 januari 2022

Lynn Van den Broeck: ‘Wij zijn een coronakoppel’

Ze was niet op slag verliefd

Het moet niet gemakkelijk zijn geweest om een relatie te starten vlak voor de eerste lockdown. Er moet al meteen een keuze worden gemaakt of je bij elkaar gaat wonen of toch nog niet. Het is ook de situatie waarin acteurskoppel Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels in terecht kwamen.

“Wij zijn een echt coronakoppel. Op de vooravond van de eerste lockdown, in maart 2020, waren we samen in Parijs. Aan de Eiffeltoren was er geen kat, in restaurant werden de laatste diners opgediend voordat alles zou sluiten. Een vreemde vibe, maar wij hadden alleen oog voor elkaar”, vertelt Lynn in Het Laatste Nieuws.

Ook op de set van 'Thuis' werd alles stilgelegd en dus hadden de twee acteurs heel wat vrije tijd. “Als je een relatie begint, zie je elkaar af en toe. Maar door de lockdown stopte alles. We waren van de ene dag op de andere de hele tijd samen. Onze relatie kende sowieso geen evidente start. De verliefdheid is echt moeiten groeien. Dat Mathias nog gehuwd was zorgde ervoor dat ik het afremde.”