.
Lulu Aertgeerts
zondag 18 juni 2023

Lulu Aertgeerts: “Dat is geen keuze, maar een evidentie”

Fysiek moet ze inleveren

Wie opgroeiende kinderen heeft, kent het probleem wel dat het best moeilijk is om de kinderen los te laten. Ook Lulu Aertgeerts herkent het probleem. Zij heeft twee zonen die op kot zitten, maar ze wil hen toch regelmatig horen.

Raoul en Michiel komen voor Lulu op de eerste plaats. Dat kan ook niet anders wanneer je kiest voor kinderen. Dat hoort erbij.

“Eens je kinderen hebt, staan zij centraal. Het is geen keuze, het is een evidentie. Als ze iets voorhebben, laat ik alles vallen. Het gevoel van liefde voor je kinderen is onvoorwaardelijk. Dat is zo mooi”, zegt de actrice in Dag Allemaal.

Lulu wordt binnenkort zestig en mag zich gelukkig prijzen dat ze zich nog altijd goed voelt en geen gezondheidsproblemen heeft.

“Fysiek lever ik natuurlijk in. Als ik uren in de auto zit, stap ik stijf uit. Maar mentaal en emotioneel zie ik alleen maar voordelen aan ouder worden. Ik kies nu veel gerichter waar m’n energie naar toe gaat. Wat een opluchting. Ik hoef niet meer door iedereen geaccepteerd en bewonderd te worden.”

Bio van Lulu Aertgeerts

Meer Over:

Lulu Aertgeerts