.
Lulu Aertgeerts
woensdag 14 juni 2023

Lulu Aertgeerts: “Dat doen ze niet uit noodzaak”

Ze moeten het ook leren

Een relatiebreuk is nooit leuk. In het begin is het altijd even wennen dat je niet meer kan rekenen op je man of partner en het is opnieuw je weg zoeken in het leven. Het overkwam Lulu Aertgeerts na een relatie van negentien jaar.

Lulu is nu gelukkig als single, maar ze moet ook toegeven dat ze die negentien jaar samen met haar gezin niet had willen missen. Gelukkig heeft ze ook nog haar twee zonen waar ze altijd op kan rekenen.

“Ze wonen nog bij mij, maar zitten op kot in Mechelen. Ik zie ze in het weekend, maar vaak ook in de week, want hun kot is vlakbij. Dat kotleven is dus niet zozeer uit noodzaak, maar om hun plan te leren trekken. Als mamaatje dat allemaal voor hen doet, leren ze niks, hé”, lacht Lulu in Dag Allemaal.

Je kinderen loslaten, niet elke moeder vindt het even gemakkelijk. Maar Lulu doet haar best en het lijkt haar aardig te lukken.

“Als ik ze een paar dagen niet hoor, bel ik ze op. Ik moet ze regelmatig horen. Soms sturen ze een berichtje om te vragen hoe het gaat of om geld bij te storten. Het zijn toffe kerels”, lacht Lulu.

Bio van Lulu Aertgeerts

Meer Over:

Lulu Aertgeerts