.
Luka Cruysberghs
dinsdag 22 februari 2022

Luka Cruysberghs keert terug naar Alex Callier: “hij zei meteen toe”

Hij hielp haar uit de nood

Luka Cruysberghs heeft met FOMO een nieuwe single als solozangeres uit. Opvallend was dat de ondertussen 21-jarige zangeres daarvoor naar de studio van Alex Callier trok. Zijn de plooien ondertussen gladgestreken?

Alex Callier zette zijn poulain waarmee hij The Voice van Vlaanderen won uit zijn band Hooverphonic om plaats te maken voor Geike Arnaert. Maar voor haar tweede solosingle deed Luka beroep op Alex Callier als producer.

“Wat gebeurd is, laat ik niet meer meespelen”, onthult Luka in Dag Allemaal. “Alex heeft trouwens niet aan het nummer meegeschreven. Ik had gewoon een goede mixer nodig en als iemand snapt hoe het exact moet klinken zoals ik het in mijn hoofd heb, dan is het Alex wel”, aldus Luka Cruysberghs in het weekblad.

En Alex Callier zag er evenmin graten in om opnieuw samen te werken met zijn vroegere leadzangeres bij Hooverphonic: “Hij zei meteen toe om me uit de nood te helpen. We hebben goed gebabbeld en het was een toffe dag in de studio”, vertelt Luka in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Luka Cruysberghs

Meer Over:

Luka Cruysberghs

Bio van Alex Callier

Meer Over:

Alex Callier