.
Luka Cruysberghs
zaterdag 19 maart 2022

Luka Cruysberghs: “Ik heb geen plan B voorzien”

Ze is volop aan het experimenteren

Luka Cruysberghs wil het maken als solo-zangeres. Bij Hooverphonic had ze ongelooflijk veel succes, maar na haar ontslag staat ze er nu alleen voor. Haar uitgebrachte singles worden volop op de radio gedraaid en Luka hoopt dat de optredens binnenkort ook gaan binnenstromen.

“Ik ben echt dankbaar dat de radio’s mijn muziek willen draaien. Heb ik een plan B? Nee. Er is alleen dit. Plan A. Dus dat zou maar beter lukken”, lacht ze in Het Nieuwsblad. Druk zoekend naar een eigen stijl kwa muziek, zo druk is Luka ook op zoek naar een eigen stijl kwa kledij. “Bij Hooverphonic heb ik al heel wat gezien en geleerd. Over alles werd nagedacht, tot het kleinste detail toe.”

En dat verliep niet altijd volgens het plan van Luka. Luka was zeventien en volop in een ontdekkingsfase. “Als ik een klein oorbelletje van mezelf droeg, dat niet bij de look paste, dan moest ik het uitdoen. Dat vond ik soms best moeilijk. Ik kwam echt in een keurslijf terecht. Ik begreep het wel, maar dat heeft er toch voor gezorgd dat ik nu volop aan het experimenteren ben gegaan.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Luka Cruysberghs

Meer Over:

Luka Cruysberghs