You are here

Luk Alloo duikt het nachtleven in met Kobe Ilsen en Viktor Verhulst

17/04/2019 18:29-

Twee opvallende gasten in VTM-programma.
 

Boezemvrienden Kobe Ilsen en Victor Verhulst duiken net als Luk Alloo wel eens graag de nacht in. Luk volgt hen als ze op een vrijdagavond gelegenheidsdj’s zijn in discotheek Carré in Willebroek. Kobe is die dag van ’s morgens vroeg op, en heeft er al een dag werk opzitten in Amsterdam. “We zijn geen dj’s”, benadrukt Kobe, ”We leggen gewoon graag nummers op die wij leuk vinden.”.

Luk valt ‘s nachts in Ranst binnen bij bakker Omer en zijn vrouw Karin. Samen bakken ze maar liefst 220.000 broden per jaar. En dat gebeurt nog altijd met de hand, zonder fabriekstoestanden. Maar de bakkerswinkel zelf hebben ze gesloten. Ze leveren uitsluitend aan broodautomaten die elke ochtend gevuld worden. “De bakkerij runnen met al die patisserietoestanden werd echt teveel.” Het koppel heeft 2 kinderen, maar werkt dus vooral ’s nachts. “Het is een intense job, zeker als je een gezin hebt. 2 kinderen. Dat is een klik maken en doorgaan.”

In een nachtwinkel in Antwerpen maakt Luk kennis met de sympathieke uitbater Harinder Singh, een vluchteling uit Afghanistan. Harinder is een Sikh en draagt dus een tulband. Volgens zijn religie mag hij zijn haar en zijn baard nooit afknippen. Luk wil echt wel hoe hij al zijn haar verstopt en zijn baard toch redelijk kort houdt!

Luk Alloo duikt met Kobe en Victor de nacht in, donderdag in aflevering 5 van Alloo In de Nacht, om 21.45 bij VTM

Gerelateerde foto's:

Night Of The Proms 2016

Kobe Ilsen - Antwerpen - 05/11/2016

Allloo in de psychiatrie

Luk Alloo - Vilvoorde - 25/02/2016

Night of the Proms 2015

Kobe Ilsen - Antwerpen - 13/11/2015

Gerelateerde bio's: