.
Luc Steeno
maandag 27 maart 2023

Luc Steeno sterk geëmotioneerd 

“Veel dingen kunnen mij raken” 

Luc Steeno geeft graag toe dat hij echt zeer gevoelig is als het over bepaalde onderwerpen gaat. “Veel dingen kunnen mij raken. Zo heb ik ooit een single gemaakt voor koning Boudewijn en koningin Fabiola tijdens de Koningsfeesten 60/40. Dat zijn momenten die je als gewone sterveling normaal gezien niet kunt meemaken, dus zoiets pakt mij”, aldus Luc aan Primo.

Snel huilen doet hij niet maar hij is wel vaak ontroerd door bepaalde films of beelden die hij ziet op het nieuws of in reportages.

“De jongens en meisjes die gered werden na de aardbeving in Turkije maakten mij héél emotioneel”, verklaart hij aan Primo.

Ook zijn ouders liggen hem zeer nauw aan het hart. “Papa sukkelt wat met zijn knieën. Hij is 78, mama 77. Ik hoor hen elke dag en spring elke week weleens binnen. Het gaat goed met hen. Laat ons hopen dat het zo blijft”, geeft Luc Steeno mee.

En uiteraard hopen we dat mee met hem want zij zullen ongetwijfeld zijn allergrootste fans zijn. Zijn eigen gezondheid gaat inmiddels ook terug de goede kant op na heel wat verkoudheden en stemproblemen.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno