.
Luc Steeno
vrijdag 29 maart 2024

Luc Steeno: “Hij weet dat zelf goed genoeg”

Het is een veeleisende wereld

In Vlaanderen loopt de muziekbusiness over van het jonge talent. Namen als Jérémie Vrielynck, Maksim Stojanac en Aaron Blommaert spannen de kroon. Maar ook Thomas Julian is een naam om in de gaten te houden.

“Ik denk niet dat hij de concurrentie kán aangaan met één van hen. Zij brengen pop en Thomas wil een moderne schlagerzanger zijn. Hij weet ook dat dat moeilijk is in Vlaanderen, want dat genre wordt hier stiefmoederlijk behandeld door de grote zenders, maar het is vast een kwestie van tijd voor dat genre weer aandacht op tv en airplay krijgt. Alles komt altijd terug”, zegt Luc in Primo.

De showbizz is niet altijd een wereld waar het allemaal even fair loopt. De gevaren loeren wel een beetje om de hoek. Maar daar hoeft Luc Thomas niet voor te waarschuwen.

“Ik denk dat hij oud en intelligent genoeg is om te beseffen dat het een veeleisende wereld is waarin hij zichzelf constant zal moeten bewijzen en tegen obstakels zal moeten vechten. Thomas is niet iemand die snel naast zijn schoenen zal lopen. Anders zal ik hem wel een toontje lager doen zingen. Maar eigenlijk weet je nooit van tevoren hoe iemand zal reageren wanneer hij een hit krijgt.”

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno