.
Luc Caals
zaterdag 4 februari 2017

Luc Caals vroeg pensioen aan

Maar toch wil hij nog niet stoppen.


Op 11 augustus van dit jaar wordt Luc Caals 65 jaar. Hij heeft inmiddels zijn pensioen aangevraagd, maar toch denkt hij er nog niet aan om te stoppen. Mensen spreken hem soms aan en vragen dan of het klopt dat hij het kalmer aan gaat doen. Dan zegt Luc steeds Ik heb niet gezegd in welk jaar, vertelde hij in Ment op zondag. Deze polyvalente artiest zei in dat programma dat hij nu reeds kiest wat hij gaat doen. In een bepaalde periode speelt hij toneel en op een ander moment zal het iets anders zijn. Zolang de gezondheid het toelaat zal Luc Caals dus zeker blijven doorgaan. Luc is gelukkig als hij mensen een fantastische avond kan bezorgen en geniet ervan als mensen zich vermaakt hebben. Daar doet hij het allemaal voor, ondanks het feit dat hij na 45 jaar op de planken nog steeds 'gezonde' zenuwen heeft.



Dit jaar is dus voor Luc Caals een feestjaar en in de zomer staat er met Den Bolle and the Beautiful weer een fantastische zomershow op het programma. Dankzij enkele contacten heeft hij niemand minder dan Ronn Moss, alias Ridge Forrester uit The Bold and the Beautiful kunnen strikken.

Van 7 juli t.e.m. 26 augustus 2017 kunnen mensen de voorstelling van Den Bolle and the Beautiful bijwonen in Theater 't Colisée te Blankenberge. Tickets en info zijn te bekomen via deze site: www.kusttheater.com/zomershow-caals.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Luc Caals en Ronn Moss

Meer Over:

Luc Caals Ronn Moss