.
Luc Caals
donderdag 26 mei 2022

Luc Caals viert 50-jarige carrière

Ze is zijn rots in de branding

50 jaar, zo lang staat Luc Caals al op de planken. Dat viert hij op 28 en 29 mei met twee uitverkochte shows. Luc beseft dat hij geluk heeft, want hij hoort ook veel collega’s klagen over een slechte kaartverkoop.

“Nu mogen mensen weer naar het theater, maar durven ze nog altijd niet. Of ze hebben de centen die ze vroeger aan vrije tijd spendeerden nu nodig om hun torenhoge rekeningen te kunnen betalen. Want ja, tegenwoordig is het zelfs goedkoper geworden om naar de meisjes van plezier te gaan dan om je chauffage een half uurtje aan te zetten of je auto vol te tanken”, zucht Caals in Primo.

Luc wordt binnenkort 70 en wordt daardoor nog eens met zijn neus op de feiten gedrukt. “Heel wat vijftigers en zestigers worden zomaar uit het leven geplukt, zoals bv Arno. Ik hoop dat ik lang gezond mag blijven. Overgewicht zal ik altijd meesleuren, ook al eet ik veel fruit en groenten.”

Heel wat artiesten die 70 worden, denken stilletjes aan aan af bouwen. Maar Luc niet. Hij wil nog steeds optreden, voor een groot en klein publiek. Maar zijn vrouw zorgt ervoor dat hij niet te veel hooi op zijn vork neemt.

“Zolang het niet zielig wordt, ik alles kan onthouden en gezond blijf, blijf ik ermee doorgaan. Ik ben ook niet van plan om te stoppen en dan weer later een comeback te maken. Mijn vrouw is mijn steun en toeverlaat. Zij waakt er ook over dat ik niet overdrijf en te veel doe.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Luc Caals

Meer Over:

Luc Caals