.
Luc Caals
dinsdag 31 januari 2023

Luc Caals: “Je mag doen wat je wil”

Ze steunde hem in alles

Luc Caals mag trots zijn op wat hij de dag van vandaag heeft bereikt. Hij heeft een carrière van 50 jaar mogen vieren en denkt nog altijd niet aan stoppen. Al heel zijn leven lang staat werken op de eerste plaats en dat zal altijd zo blijven.

“Door dat werk kon ik mijn gezin onderhouden. Ik zorgde voor de centen, mijn vrouw voor de kinderen en het huishouden. Alie heeft er nooit een probleem van gemaakt dat zij hier thuis alles moest doen. Ze heeft onze kinderen opgevoed, ongelooflijk. Ze heeft me altijd gesteund. ‘Je mag doen wat je wil’, zei ze. ‘Als je met Kerstmis en Nieuwjaar maar thuis bent.’”, vertelt Caals in Primo.

Luc weet maar al te goed dat hij heel veel heeft te danken aan zijn vrouw Allie en dat het dankzij haar is dat hij een mooie carrière heeft kunnen uitbouwen.

Zijn samenwerking met Dirk Van Vooren was zonder twijfel één van de hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar. Hoewel hun wegen scheidden na 10 jaar, bleven de twee toch contact houden. En zo speelden ze vorig jaar nog samen in ‘Het spook van de operette’.

“Dat was heel plezant. Maar een ander hoogtepunt zijn toch mijn Hazesconcerten. In 2005 heb ik mijn show ‘Caals zingt Hazes’ gebracht in de Elisabethzaal in Antwerpen. In 2014 heb ik de Lotto Arena twee keer laten vollopen.”

Bio van Luc Caals

Meer Over:

Luc Caals