.
Peter Van De Velde, Luc Caals, Jo Hens, Peter Bulckaen en Kadèr Gurbuz
vrijdag 23 mei 2014

Luc Caals in de problemen

Luc Caals heeft hulp nodig.

De bekende Antwerpse zanger/komiek/acteur Luc Caals (61) zit met de handen in het haar en roept het publiek op om mee zijn stem te bepalen. Aanleiding is samenstelling van de setlist voor het grote Caals Zingt Hazes concert, wat plaatsvindt op zaterdag 20 september in de Lotto Arena in Antwerpen.

"Voor mij is het een loodzware opdracht om in het kleurrijke repertoire van André Hazes de juiste liedjes te gaan selecteren die ik ga zingen tijdens mijn concert. Onderweg, op straat of overal waar ik kom roepen de mensen heel wat titels. Héy Caals, ge gaat toch ‚De vlieger' zingen hé of ‚Zij gelooft in mij'. Ik dacht, ik roep de hulp in van het publiek, in volle verkiezingsstrijd en ik vraag of zij misschien mee kunnen bepalen welke liedjes ik moet gaan zingen. Wie een suggestie heeft mag ze altijd doorsturen naar info@luccaals.be", aldus de enthousiaste zanger. De oproep van Luc Caals is dezer dagen te zien op ATV en ook bij de muziekzenders anne en MENT TV.

Tickets voor Caals Zingt Hazes op zaterdag 20 september in de Lotto Arena in Antwerpen kan je bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/min).