.
Luc Caals
donderdag 19 januari 2023

Luc Caals: “Ik vond zijn begrafenis heel straf”

Hij is zelf een grote fan

Wie aan Luc Caals denkt, denkt vaak ook meteen aan André Hazes. Luc is niet alleen comedian en acteur, maar ook al jarenlang imitator van de bekendste zanger van Nederland.

“Hij is de keizer van het levenslied. Zijn teksten zijn pakkend. Twee keer heb ik hem ontmoet. Ik ben naar zijn shows gaan kijken. Maar het strafste vond ik toch zijn begrafenis: 50.000 mensen in de Arena in Amsterdam. Dat was: slik, slik. Zelf was ik daar niet aanwezig, maar ik ga geregeld naar Amsterdam, naar zijn geboortehuis, zijn standbeeld”, zegt Luc in Primo.

Luc en André lijken heel erg op elkaar, maar er is één groot verschil. Luc drinkt in tegenstelling tot André niet. Dat André daardoor zijn teksten begon te vergeten is één van de belangrijkste redenen om het niet te doen.

Luc krijgt in zijn carrière veel steun van zijn vrouw Allie en is van plan om heel lang door te gaan, toch zeker zolang de gezondheid het toelaat.

“Ik heb wat last van mijn knieën. Maar de dokters weten niet precies wat er scheelt. In 2019 heb ik er een gel laten inspuiten. Maar het is toch nog niet oke. In januari ga ik naar het ziekenhuis, voor een MRI van mijn linkerknie. Misschien gaan we dan weten wat het probleem is.”

Bio van Luc Caals

Meer Over:

Luc Caals