.
Luc Caals
vrijdag 20 mei 2022

Luc Caals gebruikte zijn tijd nuttig: “Hadden we dat geweten”

Hij liep de muren op

Een halve eeuw, zolang staat Luc Caals op op het podium. En dat viert hij op 27 en 28 mei. De shows zijn volledig uitverkocht en dat maakt de zingende komiek ontzettend blij.

Caals werd de voorbije jaren vooral bekend door ‘Caals zingt Hazes’, het ‘Echt Antwaarps Teater’ en rollen in onder andere ‘Lili en Marleen’, 'Familie' en Matroesjka’s. De kleinsten onder ons kennen hem dan weer als kabouter Smul.

Net zoals de hele Vlaamse cultuursector heeft Luc Caals de voorbije twee jaar veel stil gelegen door de coronacrisis. En dat was voor de komiek geen pretje. Hij liep de muren op.

“Ik ben dan wel een komiek en zie het leven door een roze bril, maar op sommige momenten kon ik wel janken. Ik was vooral bang dat wat de kers op de taart moest worden, een verlebberde pruim zou worden”, lacht hij in Primo.

Maar Luc en zijn vrouw hebben de lockdown ten volle besteed en ze hebben een grote kuis gedaan in hun huis. ”Maar als we geweten hadden dat de pandemie zo lang zou duren, hadden we het werk veel beter kunnen opsplitsen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Luc Caals

Meer Over:

Luc Caals