.
Luc Appermont
zondag 7 augustus 2022

Luc Appermont: “Ik werd gestalkt”

Er liep een vrouw door zijn tuin

Luc Appermont beweert in Primo niet veel last te hebben van de bekendheid in Vlaanderen. “Als ik van vandaag op morgen in de anonimiteit verzeild geraak, dan zou me dat niets schelen. Op reis ben ik ook maar een gewone toerist die ook soms onbeleefd behandeld wordt”, vertelt hij.

Hij maakt met veel plezier tijd vrij voor zijn fans en praat er zelfs graag mee. “Dat hoort allemaal bij mijn vak, maar idolatrie is nergens voor nodig”, zegt Luc.

Ooit heeft het BV-schap hem wel eens schrik aangejaagd toen er opeens een vrouw door zijn tuin liep: “Ik heb toen de politie gebeld voor ‘stalking’. Daarna zag ik haar nog vaak in de zaal zitten tijdens mijn shows. Dat deed me niet meer zo veilig voelen.”

“Uiteindelijke minderde die aandacht van haar voor mij wel, totdat ik een pakketje in de bus kreeg met daarin een fotoboek”, gaat hij verder.

“In dat fotoboek zaten immens veel foto’s van alle keren dat ik op tv kwam. Kan je dat geloven? Elke aankondiging die ik op tv moest doen kon ik terugvinden in dat boek. Dat was toch wel even slikken”, bekent de presentator in Primo.

Bio van Luc Appermont

Meer Over:

Luc Appermont