.
Bart Kaell
maandag 2 mei 2022

Luc Appermont: “Dat is voor Bart absoluut taboe”

Hij verbreekt bepaalde gewoontes niet graag, aldus Luc.

We kennen Bart Kaëll als een openhartige persoonlijkheid die veel warmte en genegenheid uitstraalt. De Vlaamse schlagerzanger staat al sinds eind jaren '80 op het podium. Hij is samen met Luc Appermont, die in een interview in TV Familie een inkijk geeft in zijn karakter en persoonlijk.

“Eigenlijk is Bart een pietje-precies”, grapt Luc. “Hij houdt enorm van verrassingen, maar heeft toch sommige dingen die hij nooit zou doen.”

“Onlangs had ik als verrassing een tweedaagse in een exclusief hotel geboekt. Bij het binnenkomen vroeg de portier of we bagage mee hadden. 'Nee', antwoordde Bart nietsvermoedend, 'we komen enkel iets drinken'. Omdat het een verrassing was, had ik thuis stiekem zijn valies gemaakt. Een hele prestatie, want meestal heeft Bart alles gezien”, vertelt Luc lachend.

Vooral op zijn kledij is Bart heel gesteld. Zijn koffer inpakken voor hun verrassingsweekend was dus een hele opgave voor Luc. Bart heeft bepaalde gewoontes die hij niet makkelijk verbreekt volgens Luc.

“Wat je Bart absoluut nooit zal zien doen, is in zijn vrije tijd iets dragen waarmee hij ook op het podium staat. Ik ben daar iets losser in: als ik van de bühne kom en achteraf op restaurant ga, durf ik daarvoor mijn kostuum aanhouden. Voor Bart is zoiets taboe”, zegt Luc daarover.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Luc Appermont en Bart Kaëll