.
News Image

Louis Talpe moet voor de rechtbank verschijnen

Louis Talpe moet voor de rechtbank verschijnen

Mega Toby en superhunk Louis Talpe is zijn rijbewijs kwijt wegens overdreven snelheid. Hij reeds maar liefst 175 km/uur. Maar er was geen verkeer, aldus de acteur…

Acteur Louis Talpe die we in Vlaanderen vooral kennen als agent (sic) Toby uit Mega Mindy, maar ook in Nederland erg succesvol is, moest vandaag voor de politierechtbank verschijnen. Hij werd vorig jaar immers geflitst op de E40 aan 175 kilometer per uur.

Talpe verdedigde zich zelf, zonder advocaat, en verklaarde dat hij als professioneel acteur om 6.30 uur op de set moest staan en daarom gas gaf. Het was bovendien midden in de nacht (6.30 uur midden in de nacht?!) en er reed geen ander verkeer bij bovendien een optimale zichtbaarheid. De politierechter legde Talpe een boete op van 240 euro en de acteur is zijn rijbewijs voor een maand kwijt. Hij verzocht het rijverbod van een maand zelf te kunnen bepalen. Voor zijn werk.

Ai, ai, agent Toby en superheld Mega Toby scoort hier heel slechte punten! Wat zou Mega Mindy denken van snelheidsduivels?