.
Louis Talpe
maandag 27 november 2017

Louis Talpe gaat diep in het rood

En hij is niet de enige.


Met onder meer Lotte Kopecky, Louis Talpe, Dominique Monami, Sugar Jackson en Rik Van Linden verwelkomde sport-en healthcentrum David Lloyd verschillende generaties sportieve kampioenen. Ze kwamen proeven van de allernieuwste Amerikaanse fitnesshype: Stages Flight. Want het wielerseizoen mag er buiten dan wel op zitten; het is net vandaag dat de basis wordt gelegd voor de toekomst. Niet pas na de eindejaarsfeesten en dus kwamen Kopecky & Co zich graag in het zweet zetten om deze intellectuele video/web-based/toptrainings-TOOL eens grondig te testen.



Wie trainde er mee? Lotte Kopecky (wereldkampioene in Hong Kong ploegkoers en zopas nog dubbel goud op de WB-manche in Polen), Louis Talpe (acteur en gebeten door de triathlonmicrobe), Rik Van Linden (Belgisch wielerlegende op rust), Dominique Monami (ex-tennisster TOP 10), Sugar Jackson (bokskampioen), Marc Sluszny (Belgisch avonturier, sportman en grenzenverlegger), Charlotte Devos (voormalig aanvoerder Red Panthers) en Sjoert De Cremer (ATV-presentator en sportjunkie).



Niemand minder dan Moreno De Pauw (samen met Kenny De Ketele winnaar van de recentste Zesdaagse van Gent) kwam het sportieve gezelschap aanmoedigen. En dat was nodig. De verschillende generaties sporters moesten duidelijk erg diep gaan. “’t Was zwaar”, klonk het achteraf. “Vooral de vele tussensprintjes en klimmetjes gingen na een tijdje zwaar doorwegen. Maar die intensiteit maakt het natuurlijk net zo fijn om op termijn je conditie te verbeteren. Je ziet ook onmiddellijk of je goed zit. En hoe de anderen het doen. Niet zo eenvoudig vandaag tussen al die kampioenen, ex-sporters en sportieve toppers.”



Meer info op https://www.davidlloyd.be/clubs/antwerp