.
Tuur Roels en Lotte Stevens in Mega Mindy
zondag 16 januari 2022

Lotte Stevens had een vreemde fascinatie: “Ik vond dat prachtige dieren”

Ze hingen als posters aan de muur

In 2021 maakten we kennis met Lotte Stevens. Zij zou na een aantal jaar de rol van Free Souffriau overnemen als Mega Mindy. Een loodzware taak, maar we moeten toegeven, we zien het verschil bijna niet. Tot voor kort was Lotte niet gekend bij het grote publiek, maar daar komt nu dus zeker verandering in.

Als Mega Mindy zal Lotte het idool worden van vele kinderen. Maar toen ze zelf nog wat jonger was had ze zelf ook een aantal idolen waar ze heel erg naar opkeek. “Ik was fan van jazzmuziek. Ella Fitzgerald en Frank Sinatra waren al heel vroeg in mijn leven aanwezig. Ik vond het stemmen zeer mooi en hun muzikaliteit. Ook van Marilyn Monroe was ik fan”, vertelt Lotte aan Primo.

Zoals vele jonge meisjes hing Lotte ook graag posters aan de muur. En dat was heel gevarieerd. “Uiteraard hingen er posters op van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Marilyn Monroe. Maar ook van koeien. Ik vind dat erg mooie dieren. Ik vond het cool om koeienposters aan de muren te hangen. Dat was een fase in mijn puberteit.”