.
News Image

Lost Frequencies trekt naar Lotto Arena

Felix De Laet trekt alle registers open.


Een paar weken geleden lanceerde Lost Frequencies zijn eerste album 'Less is More' tijdens een unieke showcase op Brussels Airport. Vandaag is de jonge artiest klaar voor zijn allereerste arenaconcert. Op zaterdag 6 mei speelt hij in de Lotto Arena niet alleen zijn wereldberoemde hitsingles Are You With Me, Reality, Beautiful Life en What Is Love, maar brengt hij ook heel wat nieuw werk. Tickets voor het concert zijn vanaf maandag 14 november om 10u te koop.




Twee jaar na het wereldwijde succes van zijn debuutsingle Are You With Me, bewijst Lost Frequencies dat hij heel wat in zijn mars heeft. Een flitsende start van een muziekcarrière, vol platinaplaten, miljoenen streams en meerdere nummer één-posities over heel de wereld. Het waren waanzinnig boeiende maanden voor Felix De Laet, met een uitverkocht soloconcert in de Ancienne Belgique én een agenda vol optredens in binnen- en buitenland. Hij hostte zijn eigen podium op Tomorrowland en stond op de line-up van o.a. Rock Werchter, Lokerse Feesten en Brussels Summer Festival. In het buitenland zag je hem aan het werk op Coachella, op Tomorrowland Brasil en op Lollapalooza in Berlijn en Colombia. In de zomermaanden was hij ook geregeld te gast in Ushuaïa, naast top-dj’s als Avicii en Axwell Λ Ingrosso.




Ondertussen lanceerde Felix zijn eerste album 'Less is More' met een reeks nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van Lost Frequencies staat in de zestien songs centraal waardoor elke track net zo magisch en verslavend is als zijn reeds gekende tracks.


Nu maakt de jonge Brusselaar zich klaar voor 2017 en heeft hij alvast één datum met stip aangeduid in zijn agenda: zaterdag 6 mei. Met 'Less is More' brengt Lost Frequencies die dag zijn debuutalbum tot leven. Verwacht je aan een dynamische show, waarbij live-acts en artiesten niet op het appel zullen ontbreken. Het decor met innovatieve led- en light-technieken krijgt het publiek er bovenop… want Less is More.

Bio van Felix De Laet en Lost Frequencies