.
Loredana van 2 Fabiola
woensdag 24 mei 2023

Loredana: “Ik raakte helemaal in paniek”

Ze had net een huis gekocht

Sinds 2007 werken Loredana en Pat Krimson al samen bij 2 Fabiola. Maar het is pas sinds 2015 dat de 2 ook een koppel vormen. Samen zagen ze al heel wat van de wereld en hebben ze al mooie dingen mogen doen.

Maar voor Loredana samen was met Pat had ze een andere partner. Iemand waar ze in 2010 net een appartement mee had gekocht en die ze 3 maanden zou moeten achterlaten voor een tournee in Argentinië.

“Maar die tour werd last minute afgelast en ik raakte een beetje in paniek want het appartement moest afbetaald worden. Ik kon toch niet drie maanden niks doen? Zingen was m’n passie, m’n grote droom. Maar ik zei tegen Pat dat ik stopte met 2 Fabiola en dat ik een job ging zoeken”, blikt Loredana terug in Het Laatste Nieuws.

Pat was erg teleurgesteld en ook Loredana vond het allemaal erg jammer. Maar ze vond dat ze geen andere keus had omdat er rekeningen betaald moesten worden.

“Ik heb dan drie jaar bij een kledingwinkel in Hasselt gewerkt. Maar de business liep moeilijk en op zeker ogenblik moest de boel gesloten worden. Net in die periode belde Pat om te zeggen dat Viola zwanger was en of ik haar optredens kon overnemen. Ik heb meteen ‘ja’ gezegd. Onze eerste hit was al direct ‘She’s After My Piano’, een schot in de roos. Alsof het zo moest zijn.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana