.
Pat Krimson en Loredena van 2 Fabiola
zondag 7 augustus 2022

Loredana: “Het mag geen overkill worden”

Je kan er niet omheen

Wie aan de zomer denkt, denkt misschien ook wel eens aan een lekkere cocktails. Maar 2Fabiola zangeres Loredana niet. Zij moet opletten wat ze drinkt omwille van haar vele allergieën en ze staat veel liever nuchter op een podium.

Je zal de zangeres ook nooit achter het stuur zien kruipen nadat ze iets heeft gedronken. “Als ik rij, is alcohol absoluut niet aan de orde. Ik vind het zo al hectisch genoeg op de baan. Vroeger was ik altijd ‘Bobette’ als ik wegging met vriendinnen”, vertelt ze aan Story.

Net zoals een cocktails heeft ook de zomer van Loredana verschillende smaken. Al is het vooral de zoete smaak die lijkt te overheersen.

“Deze zomer vieren we onze duizendste show samen. We hebben net onze nieuwe single ‘Call My Name’ uitgebracht. En ondanks de beat is het toch een triestige tekst. Het gaat over een gebroken liefde.”

Een nieuwe single van 2Fabiola, die hoort natuurlijk thuis in 'Tien Om Te Zien'. “Onze act was een grote verrassing. Ik heb deze zomer tal van optredens met 2Fabiola en als mezelf. We proberen er wel voor te zorgen dat het geen overkill wordt. En dat hebben we wel wat te danken aan ‘The Masked Singer’.”

Download onze app voor iOS of Android