.
Loïc Van Impe
zondag 10 december 2023

Loïc Van Impe: “Hopelijk volgt mijn lijf ook”

​​​​​​​Hij wil zo lang mogelijk jong blijven

Chef-kok Loïc Van Impe bruist van de energie. Hij gaat altijd als een speer tekeer, ook tijdens zijn deelname aan ‘Snackmasters’. Hij doet alles vol passie en overtuiging.

“Soms zegt mijn vriendin zelfs: 'Zie dat je af en toe ook een beetje op de rem duwt.' Als ik ergens op gefocust ben, vergeet ik soms de rest. Maar geloof me: ik heb ook mijn rustige momenten. Ik kan heel af en toe ook eens vier uur in de zetel zitten en een serie kijken. Al zijn die momenten schaars. Ik probeer wel elke ochtend een halfuurtje rust in te lassen. Dan drink ik mijn koffie en streel ik de kat”, lacht Loïc in Story.

In september is Van Impe dertig geworden, maar toch blijft hij zich eeuwig kind voelen. Of zoals hij zichzelf omschrijft: een puber met duizend ideeën.

“Ik ga proberen me zo lang mogelijk jong te voelen en hopelijk volgt dat lijf ook. Mijn jonge uitstraling heb ik alvast te danken aan mijn genen. Al is dat soms ook wel vervelend, want zo blijf je het eeuwige 'kindje'. Ik heb er al aan gedacht om een baard te laten groeien, maar ik sta daar echt niet mee.”

Bio van Loïc Van Impe

Meer Over:

Loïc Van Impe