.
Loes Van den Heuvel
donderdag 7 juli 2022

Loes Van den Heuvel: "Dat is zo vervelend"

Ze moet een leesbril dragen

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met je bril, of heb je er maar weinig last van? TV-kok Jeroen Meus is zijn bril liever kwijt dan rijk, ook al is het maar een leesbril. “Ik zou eigenlijk een leesbril moeten dragen, maar ik ben daar te ijdel voor”, bekende hij ooit.

Maar de drempel in de showbizz lijkt iets moeilijker te zijn, dan wanneer je niet op televisie komt. Ook Loes Van den Heuvel zou liever geen bril dragen, maar ze moet.

"De sterkte van mijn leesbril moet elk jaar met een halfke omhoog. Maar het vervelendste is dat ik mijn leesbril voortdurend moet op-en afzetten. Bij dagelijkse activiteiten kan dat hinderlijk zijn. Een leesbril is bijvoorbeeld onhandig wanneer je aan het multitasken bent met een beeldscherm of een boek”, zegt Loes in Tv Familie.

En hoewel ze liever geen bril zou moeten dragen, gebeurt het ook wel eens dat ze er 2 aandoet. Gewoon omdat ze vergeet dat ze al eentje aanhad.

Naast de vele nadelen, zoals het continu aandampen van de bril bij regen en kou, heeft ze er ook al de voordelen van ontdekt. “Hij komt vaak als geroepen als ik in de supermarkt sta, of op restaurant zit. Ook om de nummers van mijn gsm in te tikken. Maar vooral voor het lezen van een bijsluiter komt hij erg van pas.”

Bio van Loes Van den Heuvel

Meer Over:

Loes Van den Heuvel