.
Iedereen K3
woensdag 6 september 2017

Lisa Michels uit K3 Zoekt K3 poseert in sexy lingerie

Lisa Michels in een sexy fotoshoot!


Lisa Michels haalde de finale in de K3 Zoekt K3-wedstrijd maar moest daarin nipt de duimen leggen tegen publiekslievelinge Hanne Verbruggen die het uiteindelijk tot de nieuwe rosse van K3 zou schoppen.

Maar voor Lisa Michels betekende de zoektocht alsnog de doorbraak waar ze al zolang naar streefde. Op sociale media ging ze van 2000 volgers naar meer dan 30.000 volgers, ze werd een bekende vlogster en mocht ook gaan presenteren op de Nederlandse televisie.

In de FHM500 staat Lisa Michels op plaats 14. Volgens de volgers van For Him Magazine behoort Lisa Michels tot de meest sexy vrouwen van Nederland. En wij kunnen dat enkel beamen!

Lisa Michels werd dankzij haar karrenvracht aan stemmen dan ook gevraagd voor een pikante fotoshoot voor FHM. In sexy lingerie mocht Lisa Michels poseren voor de lens van hun fotografe.

Voor Lisa Michels was het de meest intieme fotoshoot die ze al gehad had. Voor Miss Nederland had ze wel al in bikini geposeerd, maar in sexy lingerie had ze nog nooit voor de lens gestaan…

Bio van Lisa Michels