.
News Image

Lisa Leman pakt uit met verrassende nieuwe single

Ritmische pop en dance maken plaats voor ballad.


Voor haar nieuwe single ‘Samen zijn’ koos Lisa Leman deze keer voor een gevoelige ballad. Een hele ommezwaai na de ritmische pop en dance liedjes die we van haar gewend zijn. Het liedje klinkt meteen bekend in de oren, omdat het een nieuwe versie is van ‘You needed me’ van Anne Muray, waarvoor Jan Floren de Vlaamse tekst schreef.



Lisa haar zangcarrière zit sinds dit jaar in een enorme stroomversnelling, waarbij haar recente singles het uitstekend deden op alle radiostations en haar boekingen fors stegen. Op deze wijze wordt haar hobby alsmaar meer haar beroep, waardoor zij van een halftime naar een parttime job moest overschakelen.



Volgend jaar staat zij vijf jaar op de planken, hetgeen in Staden niet onopgemerkt zal voorbijgaan en waarover later meer uitgebreide info volgt.

‘Samen zijn’ werd met Vlaanderens beste muzikanten opgenomen in de Heko studio bij Bandit. Het verscheen bij D & V en is verkrijgbaar als download en streaming bij alle belangrijke internet portals. Er werd tevens een clip opgenomen, die vanaf 8 december sporadisch te zien zal zijn op ment tv.



(Nico Vanaken)


Bio van Lisa Leman

Meer Over:

Lisa Leman