.
Tinne Oltmans in Lisa - aflevering 75
donderdag 29 juli 2021

Lisa-actrice Tinne Oltmans schrikt: “fel contrast met mijn collega’s”

Tinne Oltmans beleeft drukste jaar uit haar carrière...

Tinne Oltmans heeft zichzelf helemaal in de harten van de Vlamingen genesteld dankzij haar hoofdrol in de telenovelle ‘Lisa’. De zingende actrice heeft er enorm drukke maanden opzitten maar is niet blind voor hoe het haar collega’s verging in het coronajaar…

“Ik denk dat heel de ploeg van Lisa het drukste jaar ooit heeft gehad, wat dus in fel contrast staat met het professionele leven van heel wat collega’s”, vergelijkt Tinne Oltmans in De Zondag.

De opnames van Lisa liggen nu even stil, en dat komt Tinne Oltmans goed uit want de actrice heeft nog meer projecten op stapel. Zo zijn onlangs ook de repetities voor de ABBA-musical Mamma Mia opnieuw gestart.

“Ik had vlak na de opnames voor Lisa zes dagen vrij, die ik in Mallorca heb doorgebracht. Dat was zeer welgekomen”, geeft Tinne Oltmans toe in De Zondag. “Ik heb daar bijna niks anders gedaan dan geslapen. Dat gaf me de nodige energie om opnieuw aan MAMMA MIA! te beginnen”, aldus Tinne Oltmans die terugblikt op het drukste jaar uit haar carrière.

Bio van Tinne Oltmans

Meer Over:

Tinne Oltmans