.
Lindsay
maandag 29 november 2021

Lindsay is geschrokken: “Het zal raar zijn zonder hem”

Ze kreeg het nieuws persoonlijk te horen

Heel wat mensen zijn fan van ‘Familie'. Ze kijken met z’n allen elke dag uit naar het wel en wee van de Van den Bossches. Al zal dat er binnenkort eentje minder zijn. Peter Van den Bossche, alias Gunther Levi moet de reeks verlaten. En dat is niet naar de zin van de vele fans.

Ook zangeres Lindsay schrok van de beslissing. “Ik wist al even dat Gunther uit de reeks zou verdwijnen, omdat wij goed bevriend zijn met elkaar. Toen Gunther het mij persoonlijk vertelde, was ik toch wat verschoten. Ik had dit totaal niet zien aankomen. Zijn personage maakt sinds het begin deel uit van 'Familie'. Het zal raar zijn om hem niet meer te zien in de soap. Ik vind het erg jammer, en ik heb hem dat ook gezegd”, zegt ze in Story.

Lindsay ziet aan Gunther dat zijn ontslag hem heel erg geraakt heeft. “'Familie' is een groot deel van zijn leven geweest en voor hem zat er nog rek op. Hij deed het nog graag hé. De massale steun die hij de voorbije dagen heeft gekregen, zullen hem ongetwijfeld veel deugd hebben gedaan.”