.
Laura Lynn en Lindsay
woensdag 13 maart 2019

Lindsay en Laura Lynn: Schlagermuziek is populairder dan ooit

Binnenkort staan ze ook op Het Schlagerfestival.


Het Schlagerfestival komt nu echt heel dichtbij. Op 29, 30, 31 maart en op 6 april vindt dit megafeest opnieuw plaats in de Ethias Arena te Hasselt. Lindsay en Laura Lynn maken ook hun opwachting. Deze week staat er een dubbelinterview van deze schlagerzangeressen in Dag Allemaal, waarbij we lezen dat het wederzijds respect dat ze voor elkaar hebben groot is en nog steeds groeit. Vaak worden ze gezien als concurrenten, maar in de eerste plaats zijn ze vriendinnen. Het gebeurt zelfs dat mensen hen door elkaar halen. Laura Lynn is gelukkig dat er niet meer op het Vlaamse lied wordt neergekeken. Volgens haar is schlagermuziek zelfs populairder dan ooit, want zelfs de jonge mensen zingen uit volle borst mee. Lindsay gaat nog een stapje verder door te stellen dat, als je alle mensen die naar hun optredens komt kijken zou samenzetten, je met gemak Tomorrowland zou kunnen vullen.



Buiten de muziek hebben Laura Lynn en Lindsay nog andere dingen gemeen. Ze hebben beide een dochter én een partner die hen nog niet ten huwelijk heeft gevraagd. Laura is acht jaar samen met Matthias Lens, maar door haar eigen schuld moet ze niet meer rekenen op een huwelijksaanzoek. Gelukkig wordt ze er niet ongelukkig van. Kris Bloemen, de man die reeds 6,5 jaar lief en leed deelt met Lindsay zou willen wachten tot dochtertje Lisa-Marie kan stappen, vooraleer hij zijn partner ten huwelijk vraagt. Misschien dan met Laura Lynn als bruidsmeisje of als zangeres op de plechtigheid?



De ticketverkoop van Het Schlagerfestival loopt als een trein. Via www.hetschlagerfestival.be of 070/345345 is het mogelijk om voor sommige dagen nog tickets te bestellen.



(Nico Vanaken)