.
Linda De Ridder
zaterdag 14 mei 2022

Linda De Ridder: “Na mijn pensioen doe ik gewoon verder”

Aan opgeven denkt ze nog lang niet

Ze draait al even mee in de tv- en theaterwereld, maar in juli gaat ze officieel met pensioen. Linda De Ridder is een graag geziene actrice, zowel op het televisiescherm als op de bühne. In Primo vertelt ze wat die nieuwe levensfase voor haar precies gaat inhouden.

Momenteel is het nog halsreikend uitkijken naar de voorstelling 'Après-ski' waarin ze een rol speelt, maar daarna gaat ze officieel met pensioen en staat haar agenda nog open.

Zelf weet ze ook niet precies wat dat teweeg gaat brengen voor haar carrière, maar aan opgeven denkt ze nog lang niet. “Eén en ander betekent niet dat ik zal stoppen met acteren, want als gepensioneerde mag ik ook nog een centje bijverdienen”, knipoogt ze.

Tot september heeft ze haar activiteiten voor 'Après-Ski' nog. Wat daarna volgt, is nog onduidelijk. Maar de geboren actrice gaat alvast niet bij de pakken blijven zitten en is van plan om nog nieuwe projecten aan te nemen.

“Werken tot ik erbij neerval zie ik niet meteen zitten. Ik wil ook nog profiteren van het leven. Maar de lokroep van het podium zou ik voorlopig voor geen geld ter wereld willen missen”, zegt ze daarover.

Bio van Linda De Ridder

Meer Over:

Linda De Ridder