.
Linda De Ridder
vrijdag 22 maart 2024

Linda De Ridder: “Laat ze maar proberen”

Ze laat hen begaan

Officieel zijn Linda De Ridder en Sven De Ridder halfbroer en halfzus. Maar zo zien zij het niet. Zij zijn voor elkaar gewoon broer en zus. Er gaat ook geen dag voorbij zonder dat ze elkaar hebben gehoord.

“Dat heeft te maken met de sterke band die we beiden hadden met onze mama. Sven werd geboren toen ik al dertien was. Ik heb toen veel voor hem gezorgd. Later kwam hij logeren en sliep hij tussen mijn man Marc en ik. We zien elkaar vaak ook buiten het theater. Ons gesprek valt nooit stil”, zegt Linda in Primo.

Ruud De Ridder heeft het Echt Antwaarps Teater nieuw leven in geblazen. Ook Linda en Sven maakten er vroeger deel van uit.

“Laat ze maar proberen, waarom niet? Ieder zijn ding. Sven is goed bezig en dat doet me veel plezier, en ik hoop dat het ook bij hen lukt. Met Ruud heb ik al jaren geen contact meer, maar dat is 100% zijn keuze. In het begin stuurden we hem telkens een uitnodiging voor onze voorstellingen, maar hij ging er nooit op in. Op een bepaald moment zijn we daarmee gestopt.”

Bio van Linda De Ridder

Meer Over:

Linda De Ridder