.
Liliane Saint-Pierre
dinsdag 6 september 2022

Liliane Saint-Pierre onzeker: “Ik hoop dat ik dat niet gedaan heb”

Ze heeft lang voor hen gezorgd

De afgelopen jaren moest Liliane Saint-Pierre vaak afscheid nemen van haar geliefden. Zo verloor ze haar man Marc, maar ook haar moeder en pluspapa. Gelukkig voor de zangeres heeft ze nog een zoon en pluszoon op wie ze altijd kan terugvallen. Al wil ze hen niet tot last zijn.

Al moet Liliane ook bekennen dat ze niet altijd graag alleen is. Ze heeft graag mensen rondom haar, om met meer energie door het leven te gaan. Dat ze nu met nog heel weinig mensen rekening moet houden, dat stemt haar eigenlijk niet zo gelukkig.

“Ik moest mij soms in bochten wringen om te kunnen doen wat ik moest doen en dat was best heftig. Maar ik zou het niet anders gewild hebben. Ik heb 3 jaar lang altijd met veel plezier voor mijn moeder en pluspapa gezorgd”

“Het portret van mijn mama staat nog in mijn living en ik hoop echt dat ik haar nooit te ruw of ongeduld heb aangepakt. Onbewust waarschijnlijk wel…”, klinkt het in Dag Allemaal.

Liliane lijkt heel erg op haar vader, want ook hij was iemand die niet graag alleen was. De zangeres is niet angstig om alleen thuis te zijn, maar dat de eenzaamheid haar overvalt, dat gebeurt wel al eens. “Ik denk dan vaak: ‘Hoezo, moet ik nu tot het einde van mijn dagen hier echt alleen zitten?”