.
Liliane Saint-Pierre
vrijdag 26 januari 2024

Liliane Saint-Pierre: “De liefde van mijn leven keert niet meer terug”

Ze is geen gelukkige weduwe

Liliane Saint-Pierre was jarenlang gelukkig met haar partner Marc. Het is ondertussen 14 jaar geleden dat ze nog een man heeft gehad en de zangeres is ook niet op zoek.

“Evenmin ben ik een gelukkige weduwe. De liefde van mijn leven keert nooit meer terug. Het is niet meer mogelijk om hem in mijn armen te sluiten, maar zijn aanwezigheid voel ik nog steeds. Vroeger stond Marc in de coulissen te kijken, nu houdt hij van bovenaf een oogje in het zeil. Toch zal het verdriet blijven knagen zolang ik leef”, zucht ze in Primo.

Liliane sluit zich niet af om iemand nieuw te leren kennen. Maar zij blijft van mening dat de liefde haar moet vinden en niet omgekeerd.

“In de jaren 80 is Marc ook toevallig op mijn pad gekomen. Ik ben niet bang om de rest van mijn leven alleen te blijven. Maar ik denk dat Marc niets liever zou hebben dan dat ik in de liefde opnieuw gelukkig zou worden. Vijf jaar na het overlijden van mijn vader heeft mijn moeder een weduwnaar leren kennen met wie ze nog mooie jaren heeft beleefd. Het is het beste bewijs dat liefde geen leeftijd kent.”