.
Liliane Saint-Pierre
donderdag 2 november 2023

Liliane Saint-Pierre: “Dat klinkt heel stoeferig”

What you see is what you get

Wie naar ‘De Verraders’ kijkt, ziet zangeres Liliane Saint-Pierre als toch een ietwat harde tante. Daar kan ze niet veel aan doen, want dat is nu eenmaal haar temperament.

“Ik vind dat je beter voor één dag een leeuw kan zijn dan levenslang een schaap dat de kudde volgt. Ik ben geboren met het hart op de tong. Mijn vader zaliger was ook iemand die altijd zei wat hij dacht. Als ik in een restaurant ben en met mijn gezelschap een serieus onderwerp bespreek, kan het gebeuren dat de tafel naast ons denkt dat we ruziemaken. Maar dat is niet het geval, we voeren dan gewoon een gezonde discussie”, vertelt de zangeres aan Primo.

En hoewel Liliane er natuurlijk bij was tijdens de opnames, heeft ze ondertussen nog geen minuut gemist van het programma. Maar het interesseert haar weinig over hoe ze overkomt in het programma.

“What you see is what you get. En het klinkt misschien stoeferig, maar ik sta eerlijk en oprecht in het leven. Mensen beweren vaak dat ik 'geen simpele' ben. Maar ik probeer gewoon correct te zijn. Soms lukt dat en soms niet. Dat is niet erg, want we zijn maar mensen. Geen robots. 'Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen', zei Jezus ooit...”